Termeni și condiții

Bine ați venit pe https://cmsarges.ro/. Website-ul este proprietatea CMS Arges. Vă rugăm să citiți cu mare atenție și să înțelegeți termenele și condițiile de mai jos, înainte de a utiliza website-ul nostru.

Informare
Folosirea informațiilor de pe site-ul cmsarges.ro implică acceptarea termenelor și condițiilor exprimate mai jos. Prezenta informare reprezintă îndeplinirea obligațiilor de transparență impuse de legislația română în vigoare.

Utilizarea website-ului

Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu prezentele termene și condiții și puteți accesa informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.

Nu aveți permisiunea:

de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil
de a realiza acțiuni de hacking
de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici
de a utiliza acest website în scopuri ilegale
de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website
de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website.

CMS ARGES nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

Legături cu alte site-uri

Acest site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate. Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului. Dumneavoastră veți accesa, descărca, naviga și utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastră, fără a antrena nicio răspundere din partea noastră.

CMS ARGES nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nicio responsabilitate în legatură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.

Conținutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informațiile furnizate de noi. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

Formular de contact
Site-ul cmsarges.ro nu practică activități specifice comerțului electronic. Site-ul cmsarges.ro oferă posibilitatea trimiterii unui mesaj către administratorul site-ului prin completarea si trimiterea unui formular de contact online.

Site-ul cmsarges.ro nu procesează date cu caracter personal sau informații confidențiale decât pentru trimiterea unui mesaj prin intermediul formularului de contact.

Interzicerea accesului

În condițiile în care încălcați aceste termene sau politica noastră privind protecția datelor personale, CMS ARGES își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe site, fără o notificare prealabilă.

Modificări asupra site-ului

CMS ARGES își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, fără un avertisment prealabil.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Nu declarăm și nu garantăm:

acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website,
disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi,
compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavoastră,
că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

Plata cotizațiilor și cardurile acceptate pentru plata online

Plata cotizațiilor se poate face în 3 modalități
– la sediul CMSARGEȘ
– prin ordin de plată, cu notificarea secretariatului
– prin plată online, pe site – tranzacții în siguranță, procesate de Netopia Payments.

Cardurile acceptate pentru plățile online sunt VISA și MASTERCARD.

Politica de livrare a serviciilor

CMS ARGES nu livreaza servicii membrilor sai. Operatiunile se fac prin secretariat, cu ajutorul formularelor prezentate in pagina de Servicii.

Politica de retur / anulare

Pe acest site, membrii CMS ARGES au posibilitatea de a plati online taxa aferenta de membru. In eventualitatea in care doriti anularea sau restituirea unei taxe platite online, puteti lua legatura cu noi la coordonate prezentate in pagina de contact pentru a stabili pasii urmatori. Anularea unor tranzactii online se poate face numai cu aprobarea CMS ARGES, si dupa achitarea taxelor de anulare a tranzactiei (calculate in functie de suma achitata), ce reprezinta comisionul operatorului de plati online.

Politica de confidențialitate

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către CMS ARGES și a altor părți implicate, în concordanță cu termenenele și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate și protecția datelor personale a CMS ARGES, care se regăsește pe website.

Dacă aveti întrebări în legătură cu termenele și condițiile sau politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în pagina Contact.

Prezenta informare reprezintă îndeplinirea obligațiilor de transparență impuse de legislația română în vigoare.

Informatii privind siguranta datelor clientilor

Toate informatiile sunt protejate si in siguranta, accesul la acestea fiind permis numai persoanelor desemnate de catre CMSARGES, si doar in scopul raspunderii sau rezolvarii cererilor primite.